zondag, juli 22, 2007

In een gekke bui doe je wel eens een impulsaankoop

En afgelopen vrijdag waren we in een gekke bui. Dit hierboven is het resultaat. Vanaf volgende week mogen we ons gedeeld eigenaar noemen van deze fantastische Peugeot camper. Is ie niet prachtig? Let ook eens op die fijne details van de twee verschillende wieldoppen, meesterlijk. Wij vinden hem fantastisch en zien ons er al helemaal in rijden. We hebben de camper samen met Roel en Irene gekocht en zijn er echt helemaal weg van. Irene en Roel gaan binnenkort proef-vakantie-houden. Wij misschien wel in september als Vera zich weer helemaal heppie de peppie voelt (hopelijk) en anders volgend jaar. Moet beejbietje maar even 3 weken bij Irene en Roel als logee (Ja jongens, kleine lettertjes niet gelezen hè). Oh trouwens hij is ook te huur.

Dus vanaf volgend weekend kunnen jullie zwaaien naar een lichtgele Peugeot Camper op de Nederlandse toeristische plekken. Denk dat ik deze vrijdag gewoon eens tussen de Italianen ga staan voor de Kaasmarkt.
Oh trouwens, we hebben ook nog een kinderwagen gekocht 2e hands. 't was waarachtig een gek weekend.

6 opmerkingen:

Jikke Romijn zei

Op de camping, geen papier op de wc, op de camping, dooie beesjes in de thee, op de camping, op de camping, op de camping!

Gaaf hoor! Gefeliciteerd!

Martijn's Nieuws zei

Ja lachen he. Wij zien ons er ook wel helemaal in rijden, als Vera's buik weer helemaal goed is natuurlijk. Volgend weekendje weg kunnen we hem boeken. Je kunt hem ook huren trouwens.;-)

Anoniem zei

Zelf vind ik het zonnescherm aan de zijkant van de camper wel vet. Denk je dat dat ook kan op mijn C4?

Astrid zei

Lief je berichtje over Vera, echt leuk..kippevel

Enneh... niets mis met Italianen op de Kaasmarkt toch?!?!

Hihihihhi :)

Anoniem zei

Prachtmobiel! Prima plek om in te overnachten tijdens de Bierfesten, Grand Prix, Zwarte Cross, EK 2008 enz. enz. Prima aankoop zeg ik!

Martijn's Nieuws zei

Hij is wel vet he. Marty dat zonnescherm op de zijkant moet lukken hoor. Ik boor wel even wat gaten. En wat mij betreft staat ie volgend jaar op de Wiess'n in München. Kunnen er 4 in. Moeten wel even ruim de tijd nemen om heen te rijden.

En astrid, vandaag hebben we de pretecho laten maken in 3D, nu al een schatje.
En niks mis met de italianen. Voel me nu zeker ook al een beetje italiaans si.