zondag, maart 07, 2010

Eerste opzet eindexamen opdracht

Ik moet directer op het onderwerp zitten. Dus van de eerste opdracht cartuning waar ik hier een foto liet zien, moet het nog een stap directer zijn. Ik wil eigenlijk de sfeer rondom zo'n meeting op een eigenlijk saaie parkeerplaats vangen. Best moeilijk. Want is dat het bovenstaande of is dat de foto hieronder. Morgen maar eens goed over door vragen.

Groet
Martijn

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Martijn,
Ik volg je blog al een tijdje. Leuk om te zien hoe jij je klaar aan het stomen bent voor het grote examen! Ik ben zelf net gestart aan de fotoacademie. Ik denk (hee, maar ik ben dus een eerstejaars he ;-)) dat de bovenste foto meer is wat ze bedoelen.
Succes met alles, ik blijf je voorlopig volgen!

Martijn's Nieuws zei

Hoi Anoniem,
Leuk om je reactie te lezen. De bovenste foto was inderdaad meer wat ze bedoelen. Dat begrijp ik ook eigenlijk wel, maar de onderste vind ik dan ook wel weer geinig. Toch ben ik er nog lang niet hoor. De eerste serie zie link hieronder vonden ze beter
http://martijnv.blogspot.com/2010/02/serie-cartuning.html

Daar zat ik er dichter op dan nu. Bovendien zijn de foto's die ik nu gemaakt heb een beetje soepig. Dat kwam dan weer door de verkeerde lenskeuze. Een 17-40 met 4.0 max diafragma. Daarmee ga ik het niet redden. Dus morgen weer een poging, nu met 40mm met 1.4. diafragma. Bovendien gaven ze aan meer te ensceneren. Dus dat ik zelf de foto moet maken en dus eventueel een situatie moet regiseren. Met frisse moed dus maar weer. Jij succes. Zelf ook een blog of site? ben benieuwd.
groet
martijn

Anoniem zei

Hoi Martijn,

Nee, ik heb (nog) geen blog of site. Komt er misschien nog wel aan in de toekomst.
Ga je in juni afstuderen of december? Ik hoop voor jou dat er vaak zulke cartuning happenings zijn ;-). Beetje onhandig heb ik al gemerkt als je een onderwerp neemt wat maar eenmalig is. Meestal wordt iets toch niet de eerste keer goedgekeurd en kan je weer terug...Nou ja, wel leerzaam in ieder geval. Maar ik neem aan dat je voor dit onderewrp wel vaker terecht kunt?
Heel veel succes met alles!