donderdag, oktober 26, 2006

Ollie Bollie op zondag

Er is alweer veel gebeurt wat een aantal aardige foto’s heeft opgeleverd. Allereerst ben ik vorige week donderdag samen met Remco, Wilbert en Sander naar de Zesdaagse in Amsterdam geweest. Dat is echt een leuk spektakel zeg. De fietswedstrijden zijn echt gaaf om te zien. Dat gaat echt keihard. Met name de sprinters die als een soort pauze nummer optreden gaan echt superhard man. En dat andere pauze nummer Gerard Joling was ook geinig om te zien. Uiteindelijk is de zesdaagse gewonnen door Stam en Klep. Daarvan dacht ik donderdag nog dat die echt niet zouden winnen. Toen stonden ze 3e en leek het er niet op dat ze echt nog terug konden komen. Maar zo zie je maar weer dat ik niet echt een goede kijk heb op sportwedstrijden. De foto’s moet ik nog even omzetten naar jpeg’s dus die komen nog.
Daarnaast zijn afgelopen zondag onze nichtjes te logeren geweest. Dat was erg leuk. Naar de kunst10daagse in Bergen geweest. Sja, als culturele oom moet je ze toch een beetje cultuur meegeven. Daarna wezen grillen thuis, met onze eigen rondgril en daarna naar bed. Maar het oppompen van de luchtbedden duurde wat lang, dus ging Vera na het tandenpoetsen nog even met de twee meiden naar beneden om “Zoek de knijper” te spelen. Jullie als ouders zullen nu meteen zeggen wat een grote fout. Inderdaad dat was een major fout. Resultaat was dat een van de loge’s niet met geen tien paarden in bed te houden was. Dus om 11 uur was ik nog het spannende verhaaltje van Ollie Bollie en het verhaaltje van de Sterrenkindertjes aan het voorlezen. Daarna was het snel gebeurt. Wij dachten dat we de situatie nog aardig gered hadden. Maar om 4 uur ’s ochtends stond de andere alweer voor de deur. Spookachtig nachtje dus. Maar wel erg leuk. Er is al weer een weekend gepland in de kerstvakantie.

Tot slot gisteren naar de televisie uitzending geweest van “de wereld draait door”. Voor de mensen die gekeken hebben, maar ons niet hebben zien zitten, dat klopt. We zaten namelijk achter de camera’s. Het ging wat rommelig met eten, dus we waren nog niet klaar toen om zeven uur de studio gevuld werd. Ondanks het naar binnen schransen van het eten konden we er niet meer bij. Dus we moesten achter de camera’s zitten. In het begin baalde ik daar wel een beetje van. Maar eigenlijk merkte je nu pas wat er allemaal gebeurt bij die televisie uitzending. Dus dat was al met al erg leuk om te zien. Uiteindelijk hadden we dus de beste plekken om het eens goed te zien. Je ziet dan wie de leiding heeft, hoe Matthijs van Nieuwkerk door krijgt hoeveel tijd hij nog per item heeft, de promo’s die worden opgenomen. De regisseur en ga zo maar door. Erg leuk dus. We waren daar samen met een collega van Vera, Sengul en haar vriend Ron. Een erg gezellige avond gehad.

Nog even twee leuke dingen. Ik zeg altijd dat de foto’s die je ziet in de bladen van modereportages etc niet echt zijn. Op de onderstaande link zie je een filmpje van Dove die pleit voor de echte schoonheid. Je ziet op het filmpje een normale vrouw omgetoverd worden tot model. Zeker even uitkijken. Klik hier

En een automobilist die zijn HenkHenk wel heel erg serieus neemt.

Groet
Martijn

Geen opmerkingen: